28/07/2017 14:43
NAJNOVIJE VIJESTI

Teslić/Novosti

Бањи Врућици није поклоњено земљиште

Из Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове данас су саопштили да нису тачни медијски наводи да је ова управа дала земљишта милионске вриједности Здравствено-туристичком центру “Бања Врућица” Теслић, те да је у току другостепени поступак и да првостепено рјешење у овом случају није и не може бити правоснажно. “Пред Управом је у току поступак признавања права својине поменутом центру. ... Read More »

‘Destilacija Teslić’ – Simbol saradnje čovjeka i prirode

TESLIĆ – Hemijska industrija “Destilacija Teslić” simbol je dugoročne uspješne saradnje čovjeka i prirode u nastojanju da se obezbijede kvalitetni proizvodi i omogući život na ovim prostorima. Osnivanje Hemijske industrije 1986. godine rezultiralo je i osnivanjem grada Teslića, u čijem su centru sada proizvodne hale, skladišta i upravna zgrada na ukupnoj površini od 362.000 kvadratnih metara. Između grada i “Destilacije” ... Read More »

Bogdanić najavio prijave zbog dovođenja u vezu sa ekscesima u Tesliću

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić najavio je podnošenje prijave protiv odbornika u Skupštini opštine Teslić Dragana Nikolića i drugih lica koji njega i članove ove stranke lažno dovode u vezu sa izazvanjem ekscesa na prostoru ove lokalne zajednice. Bogdanić je na današnjoj konferenciji za novinare osudio takve radnje, navodeći da su političke prirode i da se dešavaju od ... Read More »

Djeca iz Teslića otputovala u Bečiće

Vlada Republike Srpske omogućila je u okviru projekta “Socijalizacija djece Republike Srpske” u proteklih 17 godina ljetovanje na jadranskoj obali za oko 25.000 djece osjetljivih kategorija iz svih opština Srpske, rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Dragan Bogdanić. Bogdanić je naveo da je Vlada Srpske za realizaciju ovog projekta, za koji je naveo da je najvredniji i i ... Read More »

Škola roditeljstva Tea organizuje prvi ciklus predavanja

Škola roditeljstva Tea organizuje prvi ciklus predavanja psihofizičkih priprema za porođaj i roditeljstvo. Imaćete priliku da dobijete dragocjene savjete kako da maksimalno uživate u jedinstvenom životnom iskustvu – roditeljstvu. Predavanja će se održavati u ZTC Banja Vrućica u periodu od 21.07. do 20.08. 2017 godine, u terminu od 19.00 do 20:30 časova, svakog petka i nedelje. Planirano je da se ... Read More »

TESLIĆ – Požar prouzrokovao ljudski faktor

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, zajedno sa inspektorm za protipožarnu zaštitu PU Doboj, 11.07.2017. godine, u mjestu Rudo Polje, opština Telić, izvršili su uviđaj lica mjesta radi utvrđivanja uzroka požara na stambenom objektu koji je u potpunosti izgorio. Uviđajem je utvrđeno da je požar prouzrokovao ljudski faktor, odnosno nehatnim paljenjem smeća na ulazu zgrade. O navedenom je obavješten dežurni tužilac ... Read More »

TESLIĆ – Od starice pokušao istrgnuti torbicu

U ulici Vojvode Stjepe u Tesliću, u prijepodnevnim časovima 11.07.2017. godine, nepoznati mlađi muškarac prišao je iza leđa sedamdesetogodišnjakinji kojoj je pokušao istrgnuti torbicu iz ruke, a kada nije uspio u svojoj namjeri rukom ju je udario u glavu i udaljio se u nepoznatom pravcu. U toku je rad na identifikovanju i pronalasku lica koje je na navedeni počin počinilo ... Read More »

Ramo iz Teslića daje 50 hiljada KM onome ko mu nađe odgovarajuću ženu (VIDEO)

Hit video na društvenim mrežama prikazuje Ramu iz Teslića, koji ima 52 unučadi, a sada traži novu ženu. Njegova buduća žena trebala bi da ima položen vozački ispit, ali i jedan drugi uslov. Pogledajte u videu koji je njegov drugi uslov: Read More »

Sestre Babić najbolje na Vidovdanskom turniru

U Banja Luci 28.06.2017. godine održan je Vidovdanski šahovski turnir za dečake i devojčice. U grupi devojčica do 6. razreda Teslićanke Milana i Maša Babić su bile najuspešnije u zabilježile po 6,5 poena. Dodatni kriterij je odlučio da zlatna medalja i pehar pripadne Milani a Maša je osvojila srebrnu medalju. Teslićanke su ovom prilikom nagrađene novčanim i robnim nagradama. Izvor: ... Read More »

Profesor na Manipal Univerzitetu u Indiji: Sa bosanskim Ustavom Indija bi imala 2.000 predsjednika

Sa bosanskim Ustavom Indija bi imala 2.000 predsjednika. Ovo je odgovor koji je profesor Vladan Laušević kazao studentima Odsjeka za evropske studije Univerziteta Manipal u Indiji. Ovaj 27-godišnji Teslićanin, koji je prije 13 godina sa roditeljima odselio u Švedsku, školovao se u Štokholmu i Rigi, a nepunih godinu dana radi na indijskom Univerzitetu sa više od 58.000 studenata iz 57 država svijeta. Ne ... Read More »

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net