U TESLIĆU REALIZOVANA STUDIJSKA POSJETA U OKVIRU PROJEKTA ,,BEAR-AKADEMIJA ZA MLADE“

0
517

Dana, 30.11.2022. godine u prostorijama Centra za mlade Teslić odražana je prezentacija na temu preduzetništva, gdje su polaznici prve ,,BEAR-akademije za mlade“ imali priliku upoznati se sa osnovim znanjima potrebnim za pokretanje vlastitog biznisa, te usvojiti dodatna znanja iz ove oblasti.

U okviru ove aktivnosti, polaznicima iz Teslića i Žepča predstavljene su mogućnosti koje pruža Centar za mlade Teslić, te prikazani primjeri dobre prakse pokretanja i vođenja biznisa.

Svoj put do pokretanja i osnivanja biznisa predstavili su mladi i uspješni preduzetnici iz Teslića: Đorđe Škrebić, glavni distributer pakovanog šećera na području opštine Teslić i šire, te Dejan Todorović, fitnes instruktor i personalni trener u fitnes klubu ,,Fit Warrior.“

Mladi ,,BEAR“ regije rade za budućnost i prosperitet naše zemlje, bez obzira na razlike i izazove. Glavni cilj jeste da se kroz zajedničke aktivnosti dođe do dugoročnih promjena u našim zajednicama kreativnim, inovativnim i uspješnim inicijativama.

Projekat ,,BEAR omladinska akademija“  finansiran je od strane Ambasade Sjedinjenih američkih država, a zajednički ga realizuju Udruženje građana ,,Nešto više,“ Opština Teslić i Razvojna agencija Žepče (RAŽ).