JAVNI POZIV – TRENING RAZVOJA INTERPERSONALNIH VJEŠTINA (,,SOFT SKILS“)

0
221

Udruženje za razvoj, unapređenje i podršku zajednice  u okviru projekta ,,Razvojem interpersonalnih vještina kod mladih do pozitivnih promjena,“ kojim želi doprinijeti poboljšanju društvenog razvoja u cilju zadržavanja mladih na području lokalne zajednice i države raspisuje J A V N I   P O Z I V mladim ljudima i udruženjima koja se bave pitanjima mladih za učešće na prvom treningu razvoja interpersonalnih vještina (,,soft skils“).

Projekat ,,Ravoj interpersonalnih vještina kod mladih do pozitivnih promjena“ ima za cilj jačanje interpersonalnih vještina kod mladih koji će kroz stečene vještine promovisati potrebe mladih na poljima obrazovanja i zapošljavanja, te svojim djelovanjem doprinijeti poboljšanju društvenog razvoja u cilju zadržavanja mladih na području opštine Teslić.  Pored treninga biće organizovana i studijska posjeta značajnim mjestima na području opštine Teslić.

Ovim putem pozivamo mlade ljude od 15 do 30 godina sa područja opštine Teslić i udruženja na području opštine Teslić koja se bave pitanjima mladih da se prijave za učešće na događaju. Trening će se održati u decembru a tačan datum kao i plan aktivnosti će se definisati nakon pristiglih prijava.

Svi zainteresovani za učešće u projektu prijavu mogu dostaviti putem sljedećeg linka: https://forms.gle/wjyNQ9kbefYV8cyQ8

Ova aktivnost se realizuje u okviru projekta „Program zadržavanja mladih u BiH – @Opšta Mobilizacija  koji implementira Udruženje građana @Nešto Više i @PRONI Centar za omladinski razvoj. Projekat je podržan od strane Evropske unije u Bosni i Hercegovini.