Ovo je Anđelkin pravi Andrija

0
1126

Hit serija “Andrija i Anđelka” oduševljava sve više ljudi kraj malih ekrana, a za to je prevashodno zadužena sjajna hemija između glavnih glumaca. Međutim, Anđelka i u stvarnom životu ima svog “Andriju”.

20151109100904_335342Zove se Dario Prpić, voli da se blentavi sa suprugom na fotkama i, sudeći po slikama na Instagramu, ludo su zaljubljeni.

Anđelka uopšte ne krije da obožava svog supruga, pa je tako njen Isntagram profil ispunjenin njihovim zajedničkim slikama. Omiljeni hešteg joj je #muzizenamackapecea, pa se njeni pratioci odmah bune kad objavi sliku sa Dariom a nema tog taga.

Dario, koji se godinama bavi ugostiteljstvom i menadžer je nekih od najpoznatijih lokala u Beogradu, rado se slika sa svojom dragom i tu i tamo zna da se malo našali facom, ali je najčešće ozbiljniji od supruge. Sin Jakša, s druge strane, totalno skida mamine face!

Anđelka je jednom prilikom i izjavila da je sin naslijedio njene izraze lica, iako fizički ne liči na nju. Anđelka i Dario se se vjenčali 2011. godine, a godinu dana kasnije na svijet je stigao mali Jakša.

Dario dosta vremena zbog posla provodi van kuće, po lokalima koje vodi, a Anđelka kaže da joj to ne smeta. Njih dvoje su se i upoznali u jednom noćnom izlasku, i od tada su nerazdvojni.

Kad nisu na poslu, oni najradije uživaju sa Jakšom, a vole i da putuju. Tako su nedavno pojetili Rim, a Anđelka je bila posebno razočarana jer su radnici čistili fontanu pa nije mogla da baci novčić i da zaželi želju.

Andrija je nedavno u seriji pokazao da je jako ljubomoran, i da se ne snalazi baš dobro sa kuvanjem (tačnije, sa spavljanjem koktela). Anđelkin dragi u stvarnom svijetu je po tom pitanju znatno drugačiji – nije ljubomoran, te se rado viđa i sa svojim “rivalom” Andrijom.

I u kuhinji se snalazi sjajno, pa Anđelka kaže da tu uopštene mora da zalazi.

(NN/24 sata)