Turistički vaučeri povećali porodične posjete u “Banji Vrućici”

0
624

dravstveno-turistički centar “Banja Vrućica” je zahvaljujući turističkim vaučerima povećao broj porodičnih posjeta za koje su obezbijeđeni i posebni aranžmani, rečeno je iz Uprave “Banja Vrućice”.

Najzastupljeniji vid korišćenja vaučera u ZTC-u “Banji Vrućici” je četvorodnevni porodični odmor na bazi polupansiona. Primjenjuje se u hotelima “Kardial”, “Posavina” i “Srbija”, uz pogodnosti za djecu, koja do uzrasta sedam godina ne plaćaju boravak, a za djecu do 14 godina košta 180 KM.

Cijena tog aranžmana u hotelu “Kardial” je 299 KM, a sa vaučerom 199 KM za četiri dana, a u hotelima “Posavina” i “Srbija” 216 KM, dok je uz vaučer 116 KM za četiri dana.

Kompleks “Banja Vrućica” gostima nudi mogućnost korišćenja turističkih vaučera za velnes i zdravstvene programe u hotelima “Kardial”, “Posavina”, “Srbija” i Etno selu “Usora” do 15. novembra, kako je to i propisano pravilnikom Vlade Republike Srpske.

Pored redovnih aranžmana, u ponudi su i velnes paketi na bazi dva, tri ili četiri noćenja.

Za goste koji namjeravaju da iskoriste vaučer otvorena je posebna telefonska linija 053/421-400, na kojoj mogu da dobiju punu podršku za prijavu.

ZTC “Banja Vrućica” jedan je od prvih turističkih subjekata koji je ušao u projekat vaučera, koji je ocijenjen kao dugoročna strateška pomoć turističkim kapacitetima Republike Srpske. Domaćim gostima daje priliku da se upoznaju sa prirodnim ljepotama i ponudom teslićkog kraja.

“Banja Vrućica” je lider zdravstvenog, kongresnog, sportsko-rekreativnog i velnes turizma u Srpskoj, nalazi se nedaleko od Teslića, u dolini rijeke Usore, u središnjem dijelu Republike Srpske.

Kompleks banje čine hoteli “Kardial”, “Posavina”, “Srbija”, “Hercegovina”, od 2018. godine u sastavu “Banje Vrućice” je i Etno-selo “Usora” kod Milan Polja, a od 2019. godine Zdravstvena ustanova “Specijalistički centar Banja Vrućica”.

Uz turistički dio, djelatnost “Banje Vrućice” je medicinska rehabilitacija kardiovaskularnih, reumatoloških i neuroloških oboljenja, a pruža i vrhunsku ponudu spa i velnes programa, kao i kongresni prostor.

“Banja Vrućica” raspolaže otvorenim terenima za fudbal, košarku, odbojku, rukomet, mali fudbal, tenis, te mnogobrojnim stazama za šetnju, trčanje i biciklizam.

U okviru rekreacionog dijela nalaze se savremena kuglana, bilijar, stoni tenis i pikado. 

Izvor: Nezavisne