Solidarnost teslićkih lovaca: Pomoć starijim kolegama

0
528

U teslićkom Lovačkom udruženju “Tetrijeb” apelovali su na lovce i članove udruženja da pomognu svojim kolegama lovcima starijim od 65 godina zbog trenutne situacije sa epidemijom virusa korona.

-Udruženje stoji na raspolaganju svim našim lovcima, posebno ukoliko neko ima problem sa dostavom osnovnih životnih namirnica, bez obzira na godine i mjesto prebivališta, možete se obratiti na službeni broj telefona 066/780-782 kako bi Vam bili na usluzi i dostavili sve što Vam je potrebno i kako bi poštujući disciplinu i preporuke stručnih timova, što prije prevazišli i pobijedili opako virusno oboljenje, navodi se na zvaničnoj stranici udruženja.

Kažu, lovočuvarska i stručna služba redovno obavljaju svoje radne zadatke na terenu predviđene na polju zaštite lovišta i divljači.

-Pravovremeno su izvršeni svi tehnički radovi na izradi Godišnjeg plana i dostavljeni su nadležnom Ministarstvu, a uskoro se očekuje i saglasnost na Godišnji plan. Kancelarija će raditi po potrebi, do daljnjeg, a ukoliko neko treba bilo kakav dokument ili potvrdu, može kontaktirati sekretara udruženja, poručuju iz Lovačkog udruženja “Tetrijeb”. 

Kako su naveli, zbog trenutne epidemiološke situacije, odgođena je zakazana redovna sjednica Skupštine. A, novi termin biće zakazan po prestanku epidemije.