SBERBANKU KLIJENTI NAJČEŠĆE PREPORUČUJU

0
1090

Sberbanka Banjaluka je, prema istraživanju kompanije “Valikon” iz Sarajeva, u prvoj polovini ove godine prepoznata kao finansijska ustanova u Republici Srpskoj koju klijenti najčešće preporučuju drugima.
“Net promoter skor /NPS/ indeks porastao je ove godine na 26 sa prošlogodišnjih 13 bodova”, saopšteno je iz Sberbanke.

Prema rezultatima istraživanja, Sberbanka Banjaluka zabilježila je najveći rast u odnosu na prethodne godine kada je riječ o snazi brenda, čime je “potvrđeno da, uprkos velikoj konkurenciji na tržištu, svijest o brendu raste iz godine u godinu”.

Prema prepoznatljivosti promotivnog nastupa na tržištu, Sberbanka zauzima drugo mjesto.

“Svojim reklamnim kampanjama i pažljivo biranim medijskim kanalima podstiče kod klijenata pozitivna reagovanja i prijateljske emocije. Uz to, Sberbanka se može pohvaliti trećim mjestom po broju ukupnih korisnika bankarskih proizvoda i usluga”, navode iz ove banke.

Rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Sberbanke Banjaluka Biljana Ševa rekla je da su ponosni što su na tržištu prepoznati kao banka koju klijenti rado preporučuju.

“Ovo istraživanje pokazalo je da su povjerenje, kvalitet usluge i odnos prema klijentima ključni za snažnu tržišnu poziciju koju zauzimamo među vodećim bankama u Srpskoj”, rekla je Ševa i naglasila da će Sberbanka nastaviti da unapređuje proizvode i usluge s ciljem povećanja zadovoljstva klijenata. (Srna)