22/01/2018 03:42
NAJNOVIJE VIJESTI
Бањи Врућици није поклоњено земљиште

Бањи Врућици није поклоњено земљиште

Из Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове данас су саопштили да нису тачни медијски наводи да је ова управа дала земљишта милионске вриједности Здравствено-туристичком центру “Бања Врућица” Теслић, те да је у току другостепени поступак и да првостепено рјешење у овом случају није и не може бити правоснажно.

“Пред Управом је у току поступак признавања права својине поменутом центру. Овакве тенденциозне медијске наводе доживљавамо као притисак на РУГИП и исход одлуке која тек треба да буде донесена”, наведено је у саопштењу.

У овој институцији сматрају да су у позадини цијелог процеса “политичка препуцавања” између владајуће и опозиционих партија у општини Теслић, као и да то није једини покушај притиска на Републичку управу, која према важећим законима у Српској треба да буде самостална и независна у свом раду.

У дневном листу “Еуроблиц” данас је у тексту “Геодетска управа дала земљишта милионске вриједности” наведено, између осталог, да су хиљаде метара квадратних државног земљишта по одлуци Управе постале својина “Бање Врућица”, да су такве одлуке скандалозне и да је ЗТЦ-у признато право својине.

Извор: СРНА

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net