18/01/2018 05:37
NAJNOVIJE VIJESTI
POBJEDA TESLIĆKIH KOŠARKAŠA 82:78

POBJEDA TESLIĆKIH KOŠARKAŠA 82:78

(07.10.2015. SUBOTA) – Seniorski tim KK “TESLIĆ”  je u okviru 2. kola  Prve lige RS gostovao u Istočnom Sarajevu kod ekipe OKK “SLAVIJA 1996” i ostvario veoma važnu pobjedu.

Utakmica je na samom početku pokazala loš start naših košarkaša koji u prvih 10 minuta  postižu svega 11 poena. U 2/4 naši košarkaši su ušli sa dosta ambicija te na odmor odlaze sa zaostatkom od svega  3 poena.

Treća četvrtina je bila ključna  i u njoj naši košarkaši pokazuju koliko mogu biti dobar protivnik. Naime, sredinom poslednjeg perioda teslićani su već bili na plus 12 poena.

 Kada se činilo da će utakmica biti rutinski rješena, u poslednjih 5 minuta dešavaju se stvari koje bi se mogle svrstati u rubriku vjerovali ili ne! Samo u nekoliko napada 4 igrača Teslića (3 iz startnih 5) dobijaju expresno po 5 ličnih grešaka, ali igrači Slavije to nisu iskoristili i na kraju teslićani ipak ostvaruju pobjedu rezultatom 82:78.

Naredno kolo teslićani dočekuju  ekipu Prijedora koja je jedan od glavnih kandidata za ulazak u playoff.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net