16/12/2017 16:00
NAJNOVIJE VIJESTI
BIH – Na ekskurziji osnovaca zatrudnelo 7 učenica!

BIH – Na ekskurziji osnovaca zatrudnelo 7 učenica!

Rado bih spavala sa svojim momkom, iako imam 14 godina, ali se plašim osuđivanja okoline – napisala je jedna maloletnica u BiH.

Problem maloletničkih trudnoća u Bosni i Hercegovini iz godine u godinu sve je izraženiji, ali šokiraju i podaci o porastu broja seksualno aktivnih devojčica između 13 i 15 godina, prenosi Dnevni avaz. Tako je na internet-stranici Ispovesti, gde devojčice traže savete od stručnjaka, ginekologa, vršnjaka, jedna od njih napisala:
– Rado bih spavala sa svojim momkom, iako imam 14 godina, ali se plašim osuđivanja okoline.
Na toj stranici mogu se naći i informacije prema kojima dečaci s 11 godina stupaju u seksualne odnose! Poseban kuriozitet predstavlja jedna od ekskurzija osnovaca u BiH, na kojoj je, kako piše Avaz, zatrudnelo čak sedam učenica!
Autor: Avaz.ba
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net