20/02/2018 06:55
NAJNOVIJE VIJESTI
Voltage Design paket izdvojit će vaš S 63 AMG kupe od ostalih

Voltage Design paket izdvojit će vaš S 63 AMG kupe od ostalih

Voltage Design, njemački tuner kroz čije su ruke prošli brojni modeli BMW-a, Ferrarija, Lamborghinija, Maseratija pa čak i Koenigsegga, u pripremi ima paket kozmetičkih i tehničkih modifikacija za Mercedes-Benz S 63 AMG u kupe verziji, koji će vizualno izdvojiti vaš primjerak od ostalih i značajno osnažiti serijski V8 motor.

Mercedes-Benz-S-63-AMG-Coupe-Voltage-Design-830x470

Kako prikazuju računalne fotografije, oku vidljive promjene uključuju novu masku hladnjaka, branike s aerodinamičkim dodacima, prednjim spojlerom i stražnjim difuzorom, bočne pragove, usisnike na poklopcu motora i spojler na prtljažniku automobila. Svi karoserijski dodaci izrađeni su od laganih ugljičnih vlakana, a od istog materijala bit će izrađena kućišta retrovizora i poklopac motora. 35 milimetara niži ovjes u odnosu na tvornički model i 22-inčni Vossen CVT naplatci u srebrnoj boji upotpunjuju dojam.

Pod nazivom VD Storm 800 krije se niz modifikacija na 5,5-litrenom V8 motoru čija je snaga podignuta s 585 KS na ravno 800 KS, dok okretni moment umjesto 900 Nm iznosi 1100 Nm. To omogućuju reprogramirani ECU, novi ispušni sustav s ‘downpipe’ dovodnim cijevima i dorađeni turbopunjači. Za sigurno zaustavljanje velikog i snažnog automobila tu su opcijske karbonsko-keramičke kočnice.

Mercedes-Benz-S-63-AMG-Coupe-Voltage-Design-2-335x250 Mercedes-Benz-S-63-AMG-Coupe-Voltage-Design-3-335x250

Izvor/auto.geek.hr

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net