Teslić – Izvještaj protiv tri lica zbog 10 krađa

0
2208

Protiv tri lica iz Teslića, od kojih je jedno maloljetno, podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju zbog osnovane sumnje da su počinili tri krađe i sedam teških krađa, pričinivši oštećenim licima sa područja teslićke opštine materijalnu štetu od oko 2.500 KM.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je izvještaj podnesen protiv lica čiji su inicijali S.K, S.Đ. i protiv jednog maloljetnika koji su od polovine septembra do sredine novembra prošle godine provalili u lovačku kuću, pomoćni objekat, dvije garaže, dvije porodične kuće i tri vikendice iz kojih su krali motorne pile, pogonsko gorivo, alat i druge predmete.

Postoji i osnovana sumnja da su 1. decembra prošle godine u teslićkom naselju Mladikovine ukrali automobil “subaru”, vlasništvo D.T. sa područja ove opštine, koje se nalazilo pored regionalnog puta, čime su oštećenom licu pričinili štetu od oko 1.500 KM. Ukradeno vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.

Za S.Đ. postoji i osnovana sumnja da je sredinom novembra 2017. godine provalio u dvije vikendice na području opštine Teslić, odakle je ukrao higijenske proizvode i druge predmete, čime je oštećenim licima pričinio materijalnu štetu od oko 650 KM.

Dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.

SRNA