Izgrađen novi most u naselju Bežlja (FOTO)

0
1420

U mjesnoj zajednici Banja Vrućica, naselju Bežlja, završeni su radovi na izgradnji betonskog mosta, preko Bežljanske rijeke, čiju su izgradnju finansirali mještani i Opštinska uprava.

Prema riječima predsjednika Savjeta mjesne zajednice Banja Vrućica, Aleksandra Šakanovića, mještani ovog dijela mjesne zajednice već duži niz godina su imali problema sa mostom koji je bio drvene konstrukcije.

“Moram da izrazim jedno veliko zadovoljstvo ovom investicijom jer je ona bila prijeko potrebna za ove ovdje naše žitelje, a sav materijal je donirala Opštinska uprava Teslić, dok su mještani ovog dijela naselja platili izvođača radova.“ – rekao je Šakanović. Šakanović je dodao da je ova investicija u potpunsti opravdana, te je iskoristio priliku, da ispred Savjeta mjesne zajednice, uputi riječi zahvalnosti Načelniku opštine Teslić i svima koji su doprinjeli da se ova akcija sprovede u djelo.

Mještanin Bežlje, Mladen Despić, rekao je da je stari most bio u izuzetno lošem stanju i da će ovaj novi betonski mnogo značiti za oko 30 porodica koje žive sa druge strane rijeke.