Stomatološka ordinacija “ZTC BANJA VRUĆICA”

0
2527

Zdravi zubi nisu samo estetsko mjerilo osobe. Oni su od velike važnosti i za ukupno zdravlje organizma, jer pokvaren zub može mnogo da utiče na naše zdavlje. Bez sumnje, zdravi i lijepi zubi preduslov su opšteg zdravlja i zadovoljstva čovjeka.

U periodu od 01.02-29.02.2016. godine Stomatološka ambulanta nudi 25% popusta na usluge skidanja kamenca i poliranja zuba. Neka Vaš osmijeh zablistaza samo 30,00 KM!

U cilju upotpunjavanja širokog spektra medicinskih usluga, ZTC „Banja Vrućica“ je otvorio novu i savremenu stomatološku ordinaciju. Ordinacija je smještena u hotelu „Srbija“ i nudi kompletnu uslugu konzervativne stomatologije, endodoncije, ortodoncije i protetike. Na ovaj način svi gosti našeg zdravstveno-turističkog kompleksa mogu da se na jednom mjestu pobrinu za svoje zdravlje. Pored gostiju „Banje Vrućice“ usluge stomatološke ordinacije na usluzi su svim zainteresovanim. Posjetite stomatološki ambulantu ZTC-a „Banja Vrućica“ i sačuvajte zdravlje zuba, jer uvijek je bolje spriječiti nego liječiti.

Zdravi zubi za zdrav život u srcu prirode!

Više informacija možete dobiti na broj telefona 053/430-715 ili na e-mail: [email protected]

Izvor/ZTC BANJA VRUCICA