Cvijanović: Nastavićemo da štitimo poziciju Srpske

0
1025

BANJALUKA – Kandidat SNSD-a i koalicionih partnera za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da SNSD nema nikakvu dilemu da će pobijediti na predstojećim izborima i kada je riječ o pojedinačnim i kandidatima za parlamente.


20140814144949_258234

Cvijanovićeva je istakla da nije riječ samo o kandidatima SNSD-a nego o kandidatima stabilne koalicije koja ima najduži vijek trajanja na prostoru Balkana.

“Naše politike su poznate, nastavićemo da radimo sve što je potrebno na zaštiti pozicije Republike Srpske i na stalnom poboljšanju ekonomske situacije”, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci.

Ona je podsjetila da je SNSD u vrijeme svjetske ekonomske krize i poplava pokazao da zna da upravlja procesima i da zna šta treba da radi u budućnosti.

Prema njenim riječima, pojačane su i aktivnosti na terenu, i to u većoj mjeri nego prošle godine, što prepoznaju i građani.

Cvijanovićeva je dodala da SNSD ima i kandidata za mjesto premijera, ali nije precizirala o kome je riječ.

Ona je naglasila da su na današnjem sastanku sa kandidatima SNSD-a na predstojećim izborima u BiH, koji je održan u Banjaluci, podijeljeni zadaci unutar stranke koji treba da budu realizovani nakon čega se formalno ulazi u predizbornu kampanju.

SRNA