TESLIĆ: Vlasnik “Sloboproma” preuzeo upravu “Banje Vrućice”

0
684

Nakon što je u julu prošle godine preuzeo četvrtinu “Banje Vrućice”, vlasnik kompanije “Sloboprom” iz Lončara, Slobodan Ćurčić postao je predsjednik Upravnog odbora ovog zdravstveno-turističkog centra.

Za njegovog zamjenika je imenovan direktor Fonda PIO Republike Srpske, Mladen Milić, a Upravni odbor još čine i Nenad Tomović, dosadašnji predsjednik, Jelena Mrkobrada i Jelena Bogdanić.

Ono što se u medijima pisalo posljednjih nekoliko dana, zvanično je i potvrđeno putem Banjalučke berze.

Naime, UO “Banje Vrućice” je na sjednici održanoj 28. decembra prošle godine, na lični zahtjev razriješio direktora Dragana Bogdanića, a na njegovo mjesto imenovao njegovu suprugu Jelenu Bogdanić. Ona je imenovana na mandat od pet godina.

Podsjećamo, Ćurčićeva kompanija je osnovana  1990. godine i bavi se veleprodajom i maloprodajom bijele tehnike, testila i obuće. Bavi se i izgradnjom i rekonstrukcijom objekata, a u vlasništvu „Sloboproma“ su i tržni centari „Emporium“ u Banjaluci i Bijeljini, Robna kuća Modriča, „Sloboprom’s“ Brčko. U sastavu firme posluju i hoteli „Jelena“ u Banjaluci i Brčkom, te „Ruski dom“ na Jahorini.

(IZVOR: CAPITAL)