Bahati vozač iz Teslića ponovo gazi, opet oboren biciklista (VIDEO)

0
2962

Dejan Ćelić Beli iz Teslića ponovo gazi! Beli je u nedjelju, 2. avgusta, ponovo udario pješaka u Tesliću, u ulici Svetog Save, kod starog gradskog groblja.

Na snimku, koji je u posjedu IZVORA, vidi se kako Beli u zelenom „Opelu“ udara starijeg biciklistu. Potom mu prilazi i pomaže mu da ustaje.

Udari čovjeka, razbi ga. Udari čovjeka. Beli, jesi lud! Razbio si čovjeka dobro. Udari ti čovjeka dobro, jebem ti sunce. Udario si ga dobro, jeb’la te nedjelja. Zovi Hitnu odmah, razbio si čovjeka – čuje se na snimku.

Iz Policijske uprave Doboj kažu kako je utvrđeno da je u nezgodi učestvovalo lice M.N. koje je upravljalo biciklom i lice D.Ć. koje je upravljalo putničkim automobilom marke „Opel“.

– U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede dobilo je lice M.N. o čijem se stepenu povreda ljekari još nisu izjasnili. Policijska stanica Teslić je donijela rješenje kojim se lice D.Ć. upućuje na vanredni ljekarski pregled – kazala je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ćelić je 29. januara udario autom starijeg čovjeka koji je zbog nagnječenja grudnog koša prebačen u dobojsku bolnicu. Ćelić je više puta sankcionisan u proteklih nekoliko godina, a zbog čestog „divljanja“ po cesti prije tri godine mu je zabranjeno upravljanje automobilom u trajanju od 60 dana.

Nije učitano

Ćelić se nakon toga „pohvalio“ na društvenim mrežema ističući kako „ima 9.000 KM kazni“ i kako „vozačku nema već deset godina“. Beli je registrovan kao izvršilac četiri saobraćajna prekršaja. Uprkos tome, nikada nije krivično gonjen, a sve dosadašnje kazne je platio.

Bahati vozač je 16. decembra 2017. godine udario pješaka i nakon toga je pobjegao sa mjesta nesreće. Udareni pješak je zadobio lakše tjelesne povrede.

Ćelić se 29. jula prošle godine u Tesliću potukao sa P.M. i to nakon što ga je P. M. upozorio da obrati pažnju na pješake u saobraćaju. Nakon te opaske Ćelić je odlučio da se sam obračuna sa iznenadnim „savjetnikom“.

Ćelić je napao P. M. a potom ga poprskao suzavcem. Nakon toga je iz gasnog pištolja ispalio par hitaca. Povrijeđenom P.M. je ukazana ljekarska pomoć u teslićkom Domu zdravlja Teslić, a gasni pištolj je pronađen i oduzet.

– Nikome u Tesliću nije jasno da ovom čovjeku niko ne može da stane u kraj. Ko ga štiti kada radi sve što radi, a ni za šta ne odgovara? Drugi put ove godine udara autom i nikome ništa – kažu očevici nedjeljne nezgode.

(IZVOR: Izvor.ba/G. Dakić)