“Tvrđava” izdržala, Zvezda upisala prvi bod u eliti!

0
1301

Nošeni podrškom prepune “Marakane” fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da odbiju napade italijanskog Napolija i da na startu Lige šampiona osvoje prvi bod u evropskoj eliti.

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su prvi bod u Ligi šampiona iako su u debitantskom nastupu u elitnom takmičenju bili u podređenom položaju u odnosu na Napoli.

Spoznao je aktuelni šampion Srbije već na startu grupne faze Lige šampiona šta znači igrati u evropskoj eliti, ali je na kraju uspeo da stigne do prvog boda i to je ono što se na kraju piše.

Izabranici Vladana Milojevića remizirali su sa Napolijem 0:0 u prvoj utakmici Grupe C Lige šampiona i to je rezultat koji posle svega viđenog na “Marakani” treba da raduje navijače.

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Savić (C), Degenek, Rodić – Jovičić, Krstičić – Ben, Čaušić (od 56’ Jovančić), Marin (od 86’ Simić) – Boaći (od 81’ Pavkov);

Napoli: Ospina – Hisaj, Albiol, Kulibali, Rui – Alan (od 61’ Mertens), Fabian Ruiz, Zjelinski (od 75’ Hamšik) – Kaljehon (od 75’ Unas), Milik, Insinje (C);

Spektakularna atmosfera u kojoj je aktuelni šampion Srbije ugosio italijanski Napoli nije preterano fascinirala gostujući sastav.

Tribine su bile ispunjene do poslednjeg mesta, na startu je viđena fenomenalna koreografija, ali je u ranoj fazi utakmice moglo da se nasluti kako će se odvijati stvari na terenu.udbaleri Crvene zvezde osvojili su prvi bod u Ligi šampiona iako su u debitantskom nastupu u elitnom takmičenju bili u podređenom položaju u odnosu na Napoli.

Sportske.net