19/02/2018 15:10
NAJNOVIJE VIJESTI
Izgrađen novi most u naselju Bežlja (FOTO)

Izgrađen novi most u naselju Bežlja (FOTO)

U mjesnoj zajednici Banja Vrućica, naselju Bežlja, završeni su radovi na izgradnji betonskog mosta, preko Bežljanske rijeke, čiju su izgradnju finansirali mještani i Opštinska uprava.

Prema riječima predsjednika Savjeta mjesne zajednice Banja Vrućica, Aleksandra Šakanovića, mještani ovog dijela mjesne zajednice već duži niz godina su imali problema sa mostom koji je bio drvene konstrukcije.

“Moram da izrazim jedno veliko zadovoljstvo ovom investicijom jer je ona bila prijeko potrebna za ove ovdje naše žitelje, a sav materijal je donirala Opštinska uprava Teslić, dok su mještani ovog dijela naselja platili izvođača radova.“ – rekao je Šakanović. Šakanović je dodao da je ova investicija u potpunsti opravdana, te je iskoristio priliku, da ispred Savjeta mjesne zajednice, uputi riječi zahvalnosti Načelniku opštine Teslić i svima koji su doprinjeli da se ova akcija sprovede u djelo.

Mještanin Bežlje, Mladen Despić, rekao je da je stari most bio u izuzetno lošem stanju i da će ovaj novi betonski mnogo značiti za oko 30 porodica koje žive sa druge strane rijeke.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net