17/01/2018 19:41
NAJNOVIJE VIJESTI
MINERAL ODIGRAO NERIJEŠENO U KOZARSKOJ DUBICI

MINERAL ODIGRAO NERIJEŠENO U KOZARSKOJ DUBICI

Fudbaleri Minerala odigrali su 2:2 u Kozarskoj Dubici protiv ekipe Borca u okviru 17.kola Druge lige RS ”Zapad”.

Domaći su poveli 2:0 golovima Ognjena i Predraga Pralice u 14. i 31.minuti. Naš tim im je imao snage da se vrati i Dubicu ponovo napusti neporažen. Prvo je rezerista iskusni Dragan Vučić pogodio u 63.minuti za 2:1, da bi bod Mineralu donio svojim trećim ovosezonskim pogotkom (igrao dvije utakmice) jedan od najmlađih Ramiz Hamzić u 78.minuti.
Za Mineral su danas nastupuli: Marjanović, D.Popović, I.Osmić, Unkić, E.Osmić (od 80′ Milojević), Perišić(od 90′ Crnovčić), Gavrić, D.Jelić, Hamzić, Topić (od 57’Vučić) Dolić-
žuti kartoni: I.Osmić, Perišić, Gavrić, Topić
Nakon prvog boda ovog proljeća pogled na tabelu je identičan kao i u prošlom kolu. Mineral je i dalje posljednja ekipa sa šest bodova manje od Borca , a osam od Ozrena. Mineral u narednom kolu dočekuje Modriču.

Izvor/FK MINERAL

untitled (13 of 19)-2

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net