17/12/2017 09:05
NAJNOVIJE VIJESTI
UHAPŠEN NAKON ŠTO SE PIJAN OGLUŠIO O NAREDBU POLICIJE

UHAPŠEN NAKON ŠTO SE PIJAN OGLUŠIO O NAREDBU POLICIJE

Policija iz Teslića uhapsila je mještanina čiji su inicijali A.M. koji se pijan oglušio o naredbu da prestane sa fizičkim napadom na lice D.D. sa područja opštine Teslić.
Policijskoj stanici Teslić juče je oko 4.00 časa prijavljena tuča ispred ugostiteljskog objekta “Havana” u Tesliću, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Policajci su izlaskom na lice mjesta zatekli A.M, koji je bio u vidno alkoholisanom stanju, prilikom fizičkog napada na D.D. koga je oborio na kolovoz.

Fizičkom napadu prethodio je sukob između ovih lica kada je u ugostiteljskom objektu A.M. otvorenom pesnicom udario jednu punoljetnu i jednu maloljetnu žensku osobu, a D.D. je stao u njihovu odbranu.

Lice A.M. je u službenim prostorijama odbio da se podvrgne alkotestiranju.

Po dokumentovanju, protiv A.M. Osnovnom sudu Teslić biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net