21/02/2018 19:56
NAJNOVIJE VIJESTI
MAŠINSKI TEHNIČARI ZA KOMPJUTERSKO KONSTRUISANjE  I OVE GODINE PRVI U BiH

MAŠINSKI TEHNIČARI ZA KOMPJUTERSKO KONSTRUISANjE I OVE GODINE PRVI U BiH

Struka Mašinstvo i obrada metala ima dugu i uspješnu obrazovnu tradiciju u Tesliću. I ove godine učenici su učestvovali na takmičenju na nivou BiH, koje je održano početkom maja u Živinicama. Učenik trećeg razreda mašinskih tehničara za kompjutersko konstruisanje Vukašin Deronjić osvojio je prvo mjesto, te tim uspjehom nastavio petogodišnji niz u osvajanju prvih mjesta naših učenika u kategoriji mašinskih tehničara za kompjutersko konstruisanje.

Priznanja ne manjka ni na republičkim takmičenjima prethodnih godina, gdje su naši učenici osvajali brojna prva mjesta.
Sticanjem diplome mašinskog tehničara za kompjutersko konstruisanje učenici su osposobljeni za zahtjevno tržište rada, koje podrazumijeva primjenu savremenih tehnologija u procesu konstruisanja mašinskih dijelova i sklopova, ali i za nastavak školovanja.
Srednja škola „Nikola Tesla“ i aktiv profesora mašinske struke imaju odličnu saradnju sa Mašinskim fakultetom u Banjaluci. Plod te saradnje je tradicionalni prijem maturanata naše škole na Mašinskom fakultetu. Tom prilikom dekan mašinskog fakulteta Darko Knežević je istakao da su naši učenici među najboljim studentima na ovom fakultetu.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net