21/01/2018 15:41
NAJNOVIJE VIJESTI
ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА БИРОА ТЕСЛИЋ

ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА БИРОА ТЕСЛИЋ

На основу потписаног Меморандум о разумјевању и сарадњи којим је усаглашено да ће заједнички радити на унапријеђењу инфраструктуре у ЈУ Заводу за запошљавање, а што ће подразумијева изградњу шалтер сала и инфо зона за бирое Градишка, Теслић и  Модрича обављени су грађевински радови у предметним бироима.

c26f715edd89896f91ee0a4ad9ddb9d478ba84e9d5f0ba144fdb8fbbb5bfcd52-1024x614Поред изградње шалтер сале приступило се и реконструкцији нове и веће просторије Клуба за тражење посла, јер је до сада Клуб радио са минимумом просторних услова. Данас је извршена примопредаја радова у Бироу Теслић у којем је изграђена шалтер сала и просторија за групни рад (Клуб за тражење посла). Примопредаји су присуствовали поред представнице Пројекта запошљавања младих, запосленика Бироа Теслић и руководилац Филијале Добој Сандра Татић који су потписали документе о примопредаји радова.

Наредни кораци су да се у потпуности примјењује систематизација ЗЗЗРС што значи проведбу брзих административних услуга у новој шалтер сали, и савјетодавни рад са незапосленим особа (индивидуални и групни у Клубу за тражење посла). Надамо се да ће рјешавање ИТ проблема, и апликације посредовања нам омогућити да детаљније пратимо и ефикасност савјетовања и администрације. Све радове финансира Влада Швајцарске у оквиру Пројекта запошљавања младих, док се завод обавезао на примјену нових метода рада – ефикасне администрације, индивидуалног и групног савјетовања. Три бироа су одабрана јер се у њима са успјехом имплементира програм групног савјетовања Клуб за тражење посла, а намјера је да се кроз шалтески и самоуслужни систем олакшају административни послови, чиме би се омогућило издвајање више времена и ресурса за савјетодаве активности. Пројекат запошљавања младих ће пружити пуну подршку и у дијелу оспособљавања кадрова Завода који ће бити укључени у примјену нових метода рада.

http://yep.ba/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net