18/01/2018 14:33
NAJNOVIJE VIJESTI
Premijera nove serije: Hirurg

Premijera nove serije: Hirurg

The-Knick

Najavljujemo premijeru nove serije iz originalne HBO produkcije „Hirurg“ koja će 9. avgusta u 22h biti premijerno prikazana ekskluzivno na Cinemaxu.

Nove epizode slede subotom u istom terminu, dok će putem HBO GO usluge biti dostupne već u jutarnjim satima, samo nekoliko sati posle američke premijere.

U središtu nove serije „Hirurg“ nalazi se bolnica Nikerboker u centru Njujorka 1900-ih i njeni pionirski hirurzi, medicinske sestre i osoblje koji šire granice medicine u vreme zapanjujuće visoke smrtnosti i bez ikakvih antibiotika. Seriju je režirao dobitnik „Oskara“ i „Emija“, Stiven Soderberg, dok u glavnoj ulozi nastupa za „Oskar“ nominovani Klajv Oven.

Njujork, 1900. Bolnica Nikerboker je dom inovativnim hirurzima, bolničarkama i osoblju koje pomera granice medicine u vreme kad je stopa smrtnosti bila zapanjujuće visoka, a antibiotici nisu postojali.

Novopostavljeni načelnik hirurgije je briljantni, arogantni otpadnik, dr Džon Tekeri, s čijom zavisnošću od kokaina i opijuma mogu da se mere samo njegova ambicija za medicinskim otkrićima i želja za dobrim glasom među svojim kolegama. U bolnicu sa samo belim osobljem i pacijentima, dolazi izuzetno talentovan Afroamerikanac, diplomac Harvarda, dr Aldžernon Edvards, koji mora da se bori za poštovanje dok pokušava da nađe svoj put u veoma rasistički nastrojenom gradu.

Prvi nastavak će svima biti dostupan besplatno putem usluge HBO GO
Svi koji u periodu od 9. avgusta do 8. septembra posete stranicu www.hbogo.rsmoći će besplatno da pogledaju prvu epizodu novog dramskog serijala „Hirurg“ i da se upoznaju sa HBO GO uslugom.

IZVOR/filmodeer

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net