19/02/2018 15:25
NAJNOVIJE VIJESTI
DANAS PRETEŽNO VEDRO, UVEČE SLAB SNIJEG

DANAS PRETEŽNO VEDRO, UVEČE SLAB SNIJEG

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno vedro, tokom dana očekuje se naoblačenje, a u večernjim časovima slab snijeg.
Vjetar će biti slab, promjenljivog smjera, na jugu umjerena bura, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Najviša temperatura vazduha biće od minus tri do tri, na jugu do sedam stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
Temperatura vazduha u 8.00 časova: Sokolac, Bugojno minus 17 stepeni, Han Pijesak minus 16, Čemerno, Livno minus 15, Bjelašnica minus 14, Sarajevo, Srebrenica, Jajce, Zenica minus 13, Tuzla minus 12, Banjaluka, Sanski Most minus 11, Bihać minus 10, Bijeljina, Bileća minus devet, Gradačac minus šest, Mostar minus dva stepena Celzijusova.
Na Bjelašnici je jutros izmjereno 35 centimetara snijega, na Han Pijesku 14, na Sokocu osam, Gacku pet centimetara.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net