19/02/2018 15:21
NAJNOVIJE VIJESTI
HAOS U MODRIČI: Cecu na koncertu spopale mušice

HAOS U MODRIČI: Cecu na koncertu spopale mušice

Iako su joj bubice zujale i letele oko glave i upadale u usta, Ceca nije dozvolila da je to dekoncentriše, već je uspela da napravi fenomenalnu atmosferu za nekoliko hiljada fanova.

ceca_1406013234_670x0_1407156252_670x0

Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je u subotu uveče prvi put u Modriči, u Republici Srpskoj, i održala koncert koji će se sigurno dugo prepričavati. Međutim, najveća balkanska zvezda imala je malih problema dok je pevala. Naime, zbog kiše su se na stadion na kojem je bio koncert sjatile mušice i ostali insekti, koji su je sve vreme ometali. Iako su joj bubice zujale i letele oko glave i upadale u usta, Ceca nije dozvolila da je to dekoncentriše, već je uspela da napravi fenomenalnu atmosferu za nekoliko hiljada fanova.

KURIR/NADLANU

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net