18/01/2018 13:06
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslić: Završen sastanak sa predstavnicima Svjetske banke i EU

Teslić: Završen sastanak sa predstavnicima Svjetske banke i EU

TESLIĆ – U Tesliću je završen sastanak delegacija vlada Republike Srpske i Federacije BiH, te Savjeta ministara BiH sa predstavnicima Svjetske banke, MMF-a i EU.

Nakon sastanka nije bilo izjava za novinare.

Delegaciju Vlade Srpske predvodila je premijer Željka Cvijanović, Vlade FBiH premijer Fadil Novalić, a delegaciju Savjeta ministara BiH predsjedavajući Denis Zvizdić.

Na sastanku je trebalo da bude razgovarano o javnim finansijama, oporezivanju i fiskalnoj održivosti, poslovnoj klimi i konkurentnosti, tržištu rada, socijalnoj zaštiti i reformi penzionog sistema, vladavini prava i reformi javne uprave.

Sastanak je održan u hotelu “Kardial” u Banji Vrućici.

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net