19/02/2018 07:25
NAJNOVIJE VIJESTI
Vreme je za trofej!

Vreme je za trofej!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ispisala je istoriju plasmanom u finale Evropskog prvenstva. Slika sa kraja polufinalnog meča ostaje za pamćenje i kao podsrek za ono što sledi.

Srbija zeneNajbolje srpske košarkašice uspele su da se domognu medalje na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Rumuniji pošto su u polufinalu bile bolje od selekcije Belorusije.

Plasmanom u finale zagrantovana je barem srebrna medalja ali se ne treba zadovoljiti njom pošto ni titula više nije tako daleko.

Slika zabeležena na kraju meča sa Belorusijom ostaje nam za pamćenje pošto je pobedom u polufinalu Evropskog prvenstva obezbeđena prva medalja za žensku košarku od osamostaljenja Srbije.

Poslednji put ženska reprezentacija Jugoslavije osvojila je srebro 1991. godine a nakon toga najbolji rezultat samostalne Srbije ostvaren je na prošlogodišnjem Mundobasketu kada je osvojeno četvrto mesto.

Borbu za titulu prvaka Evrope Srbija će voditi sa boljom selekcijom iz duela Francuske i Španije.

SPORTSKE NET

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net