19/02/2018 06:51
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – Otvoren XII Sipozijum farmaceuta i magistara farmacije

TESLIĆ – Otvoren XII Sipozijum farmaceuta i magistara farmacije

ZTC „Banja Vrućica“ ugostio je učesnike XII Sipozijuma farmaceuta i magistara farmacije koji je organizovala Farmaceutska Komora Republike Srpske u našem kompleksu.

Prema riječima organizatora cilj ovakvih okupljanja svakako je kontinuirana edukacija koja je nezaobilazna u oblasti farmacije. Tema ovogodišnjeg skupa je „Zdravlje digestivnog trakta“ a tokom skupa biće održano niz predavanja na pomenutu temu. XII Simpozijum farmaceuta otvorio je ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi RS dr Dragan Bogdanić. Sipozijum koji traje od 07. do 10. maja okupio je oko 200 učesnika iz Republike Srpske i Srbije.

Izvor: ZTC Banja Vrućica

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net