22/01/2018 03:34
NAJNOVIJE VIJESTI
BANJA LUKA – Reckama obilježio “žrtve udesa”, a među njima i policijsko vozilo
Foto; M. Dragojlović (Banja Luka/Mladić za upravljačem samo se smješkao)

BANJA LUKA – Reckama obilježio “žrtve udesa”, a među njima i policijsko vozilo

Malo je onih Banjalučana koji su na prvi pogled shvatili značenje naljepnice na vratima automobila koji se ovih dana pojavio na gradskim ulicama, a na kojoj su crteži učesnika u saobraćaju i recke koje označavaju koliko njih je ovim automobilom “udareno ili oboreno”.

Među reckama na ovom vozilu kojim upravlja jedan mladić sedam je biciklista, pet motociklista, tri starija čovjeka sa štapom, dva invalida, pa čak i jedno policijsko vozilo. Dok je jednima ideja da se pišu „recke“ za oborene pješake, invalide, bicikliste i druge učesnike u saobraćaju zanimljiva, drugima je morbidna.

– Nije valjda da ih je sve „nanizao“. Tako mlad, a već toliko trofeja. Treba mu skinuti naljepnicu, grozna je – samo su neki od komentara Banjalučana koji su vidjeli ovaj automobil.

Mladić za upravljačem samo se smješkao i nije se puno obazirao na komentare.

See more at: http://www.avaz.ba/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net