19/02/2018 06:46
NAJNOVIJE VIJESTI
Ovom čovjeku na ruci raste treće uho!

Ovom čovjeku na ruci raste treće uho!

Stelios Arcadiou je australski umjetnik i čovjek kojega možete povući za uho na čak tri mjesta. Osim dva standardna kojima je ljudska vrsta obdarena na glavi, on ima i treće, na ruci.

Deset godina je tražio plastičnog kirurga koji bi izveo operaciju. Kad ga je napokon našao i kad je oparacija izvedena došlo je do upale zbog koje je zamalo ostao bez ruke. No, liječnici su infekciju uspjeli riješiti i sada je tkivo počelo srastati s njegovom rukom.

“U uho ću dati ugraditi i maleni mikrofon pa će oni koji to žele moći poslušati zvukove koje čuje moje treće uho”, objašnjava Stelarc.

Izvor: http://www.geek.hr/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net