16/12/2017 11:58
NAJNOVIJE VIJESTI
Klubovi izmiruju dugove Košarkaškom savezu RS – Teslić ranije platio.

Klubovi izmiruju dugove Košarkaškom savezu RS – Teslić ranije platio.

Klubovi izmiruju dugovanja prema Košarkaškom savezu RS i takmičenje u prvim ligama za žene i muškarce trebalo bi da bude nastavljeno za vikend.

Prošli vikend se nije igralo jer je 13 klubova suspendovano zbog neplaćenih kotizacija i neizmirenja dugova prema Savezu, čije je funkcionisanje dovedeno u pitanje. Ranije su platili samo Teslić, Student i Igokea.

“Trebinje i Kozara su platili, čekamo još Mladost Basket Unu, što se tiče ženskih klubova, a kod muških su obaveze izmirili Kozara i Gacko. Neke uplate očekujemo u toku dana (utorak) i sutra”, rekao je Dragan Ćazić, generalni sekretar KS RS.

Nezavisne

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net