20/02/2018 06:51
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslić: Ukrali suvo meso

Teslić: Ukrali suvo meso

Teslić – Nepoznati provalnici ukrali su 10 kilograma suvog mesa iz sušnice J. B. u Tesliću. U CJB Doboj su rekli da je krađa počinjena u noći između 17. i 18. januara ove godine. Vlasnik mesa je rekao da mu je ovom pljačkom pričinjena šteta od oko 200 maraka.

– Policija je obavila uviđaj i izuzela određene tragove. U toku je istraga s ciljem identifikovanja i pronalaska počinilaca ove teške krađe – rekli su u CJB Doboj.

Glas Srpske

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net