Okanoviću ugradili silikone! (FOTO)

0
1008

Koliko su u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ predani svojim imitacijama, najbolje pokazuje primer glumca Nenada Okanovića, koji se veoma potrudio ove nedelje kako bi što bolje skinuo Niki Minaž.

Morao je da primi blokadu, jer se ukočio: Nenad Okanović

Morao je da primi blokadu, jer se ukočio: Nenad Okanović

Kako bi imitacija bila što verodostojnija, Okijevo telo će kipeti od silikona, jer su mu posebnim materijalima povećali zadnjicu i grudi. Zbog zahtevne koreografije, Okanović je morao da se podvrgne raznim tehnikama istezanja kako bi što lakše podneo bolove jer je bio ukočen. Zbog problema sa kičmom morao čak da primi i blokadu, međutim, to njemu nije smetalo, što dokazuje kako je glumac spreman na sve „intervencije“ zarad dobre imitacije. Opšte je poznato da Niki Minaž ima velike obline, pa je njegova maska prema tome i pravljena.

I grudi ima kao Niki Minaž

I grudi ima kao Niki Minaž

Glumica Jelena Gavrilović nedavno je rekla kako nikada nije išla u kafanu, a kao zadatak u aktuelnom šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ dobila je izazov da imitira Predraga Živkovića Tozovca, bez čijih pesama poseta kafani je nezamisliva. Tako će se Jelena naći u ulozi Toze, čije se pesme svakodnevno pevaju na svim slavljima i veseljima, a sudeći po fotografiji, mlada glumica vizelno je fantastično izimitirala folk legendu.

ALO