16/12/2017 17:47
NAJNOVIJE VIJESTI
Okanoviću ugradili silikone! (FOTO)

Okanoviću ugradili silikone! (FOTO)

Koliko su u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ predani svojim imitacijama, najbolje pokazuje primer glumca Nenada Okanovića, koji se veoma potrudio ove nedelje kako bi što bolje skinuo Niki Minaž.

Morao je da primi blokadu, jer se ukočio: Nenad Okanović

Morao je da primi blokadu, jer se ukočio: Nenad Okanović

Kako bi imitacija bila što verodostojnija, Okijevo telo će kipeti od silikona, jer su mu posebnim materijalima povećali zadnjicu i grudi. Zbog zahtevne koreografije, Okanović je morao da se podvrgne raznim tehnikama istezanja kako bi što lakše podneo bolove jer je bio ukočen. Zbog problema sa kičmom morao čak da primi i blokadu, međutim, to njemu nije smetalo, što dokazuje kako je glumac spreman na sve „intervencije“ zarad dobre imitacije. Opšte je poznato da Niki Minaž ima velike obline, pa je njegova maska prema tome i pravljena.

I grudi ima kao Niki Minaž

I grudi ima kao Niki Minaž

Glumica Jelena Gavrilović nedavno je rekla kako nikada nije išla u kafanu, a kao zadatak u aktuelnom šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ dobila je izazov da imitira Predraga Živkovića Tozovca, bez čijih pesama poseta kafani je nezamisliva. Tako će se Jelena naći u ulozi Toze, čije se pesme svakodnevno pevaju na svim slavljima i veseljima, a sudeći po fotografiji, mlada glumica vizelno je fantastično izimitirala folk legendu.

ALO
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net