22/01/2018 04:08
NAJNOVIJE VIJESTI
Federer odustao, Novaku titula!

Federer odustao, Novaku titula!

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković bez borbe je osvojio titulu na Završnom Mastersu u Londonu, pošto se Rodžer Federer povukao zbog povrede.

Đoković i Federer trebalo je da se nađu na terenu od 19 časova, ali je Švajcarac bio primoran da odustane zbog problema sa povredom.

Federer je na posljednji trening pred meč kasnio čak 45 minuta, a poslije toga odlučio je da uopšte ne izlazi na teren prije finala. Tada je počelo da se sumnja na povredu, ali nikakva potvrda iz „O2 arene“ nije stigla, javlja B92.

Ipak, Rodžer se zvanično povukao prije početka meča, vjerovatno u želji da se oporavi za finale Dejvis kupa, koje se igra za pet dana. On je izašao na teren i publici se izvinio što je morao da odustane.

„Nisam spreman za meč, pokušao sam sve. Nadam se da razumijetee. Želio sam da izađem pred vas i izvinim se što nisam u mogućnosti da nastupim. Izvinite još jednom“, rekao je Federer publici u Londonu.

Đoković je tako na nesvakidašnji način stigao do četvrtog trofeja na turniru osmorice najboljih, trećeg uzastopno.

Umjesto finalnog meča trebalo bi da se igra egzibicija između Novaka Đokovića i Endija Marija, a poslije toga će se na terenu naći dublovi Mari/Mekinro – Henman/Keš.

b92

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net