17/12/2017 09:16
NAJNOVIJE VIJESTI
Delije: Karadžiću, pozdrav od porodice Bogdanov (VIDEO)

Delije: Karadžiću, pozdrav od porodice Bogdanov (VIDEO)

Dejan Stanković se oprostio od dresa Crvene zvezde pred 15.328 gledalaca na Marakani. Veći deo njih je bio smešten na severnoj tribinidelije(21)

Delije su tokom duela Crvene zvezde i Udinezea upriličenog i kao oproštaj legende kluba Dejana Stankovića, imale i poruku za prvog čoveka srpskog fudbala, Tomislava Karadžića.

Tokom meča najvatreniji navijači Zvezde su obojili severnu tribinu u crveno-belo, a svako od njih podigao je karton na kojem je bila jasna aluzija na Ivana Bogdanova, kolovođu incidenta u Đenovi, dok je na transparentu na italijanskom pisalo:

Karadžiću, pozdrav od porodice Bogdanov.

Sportski Žurnal

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net