21/01/2018 15:42
NAJNOVIJE VIJESTI
U kući bivšeg kineskog funkcionera pronađeno 37 kilograma zlata

U kući bivšeg kineskog funkcionera pronađeno 37 kilograma zlata

zlato4PEKING, Ma Čaokun, bivši menadžer državne kompanije za vodosnabdijevanje – Beidaihe Water Supply Corporation, u kući je držao 37 kilograma čistog zlata i 120 miliona juana u gotovini, saopštila je kineska Agencija za borbu protiv korupcije.

Kako prenose kineski mediji, Ma Čaokun se tereti za primanje mita i pronevjeru državnog novca. Od stupanja na dužnost Sjia Đinpinga na mjesto predsjednika države, u Kini su učestala hapšenja zbog zloupotreba položaja u državnim kompanijama, prenose agencije.

Capital.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net