19/02/2018 07:28
NAJNOVIJE VIJESTI
Zemljotres 5,2 stepeni po Rihteru pogodio Grčku

Zemljotres 5,2 stepeni po Rihteru pogodio Grčku

Zemljotres jačine 5,2 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je rano jutros sjever Grčke, saopštila je Grčka opservatorija za zemljotrese.
Zemljotres -

Za sada nema podataka o eventualnim žrtvama niti pričinjenoj materijalnoj šteti, prenosi AFP.

Zemljotres se dogodio u 3.16 sati po lokalnom vremenu, a epicentar je bio 20 kilometara sjeverno do grada Arte, odnosno 250 kilometara sjeveroistočno od grčke prestonice Atine.

U Grčkoj su zemljotresi česti zbog geografskog položaja te zemlje.

U zemljotresu koji je u maju pogodio ostrvo Limnos bilo je povrijeđenih u susjednoj Turskoj, dok je zemljotresu koji je u januaru pogodio Kefaloniju na hilade ljudi ostalo bez svojih domova.

Izvor/ Tanjug

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net