17/01/2018 19:28
NAJNOVIJE VIJESTI
Devojke gledajte mu prste – Otkrivaju malo više, o onoj stvari

Devojke gledajte mu prste – Otkrivaju malo više, o onoj stvari

Urbana legenda kaže da muškarci sa dužim prstima i većim šakama imaju i veću muškost. A sada nauka odgovara da li je to istina. I nije baš toliko jednostavno.

images

“Što je domali prst desne ruke duži u odnosu na kažiprst, to su testisi veći, samim tim i efikasniji što se plodnosti tiče”, kažu južnokorejski urolozi.

Njihovo istraživanje je obuhvatilo 172 muškarca starosti od 20 do 69 godina, a pokazalo je da testisi imaju, u proseku, od tri do četiri centimetra u dužini, od dva do dva i po centimetra u širini, a teški su između 20 i 25 grama.

Ranijim istraživanjem je ustanovljeno da veći testisi sadrže više Sertolijevih ćelija, koje obezbeđuju proizvodnju spermatozoida, što je veoma bitno za plodnost muškarca.

Južnokorejski naučnici ističu i to da starost i visina muškarca, nemaju nikakve veze sa veličinom njegovih testisa, kao ni težina.

Dakle devojke samo pogledajte prste.

Domino

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net