16/12/2017 16:04
NAJNOVIJE VIJESTI
Krstić se vraća u Ameriku, za platu od 200.000 dolara godišnje?

Krstić se vraća u Ameriku, za platu od 200.000 dolara godišnje?

Najmlađi ministar u istoriji Srbije, Lazar Krstić koji je nedavno podneo ostavku na mesto šefa srpskih finansija, dogovorio se sa bivšim posodavcima iz čuvene američke kompanije “Mekinsi” da se vrati u firmu gde je započeo karijeru u svetu biznisa i finansija, i to za platu od 200.000 dolara godišnje!

Lazar Krstić

Lazar Krstić | Foto: Vesna Lalić

Lazar Krstić je trenutno savetnik – volonter u Vladi Srbije, bez kancelarije i nije zaposlen po bilo kom osnovu. On ne prima platu, a u Nemanjinu 11 dolazi samo na poziv premijera Aleksandra Vučića i kao takav ima isti status kao Franko Fratini ili Dominik Stros-Kan.

Bivši ministar finansija Srbije vratiće se u SAD i to u konsultantsku kompaniju “Mekinsi” iz Njujorka odakle je i došao u Vladu Srbije.

Lazar Krstić kaže za Telegraf.rs da je pitanje njegovog zaposlenja lična stvar o kojima on ne bi želeo da govori i dodaje da “još uvek nigde nije otišao“.
Autor: Naše novine | 03.09.2014
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net