16/12/2017 16:10
NAJNOVIJE VIJESTI
Džejmija Olivera pretukli zbog emisije!

Džejmija Olivera pretukli zbog emisije!

Najpoznatiji britanski kuvar Džejmi Oliver otkrio je da su na njega, na ulici, fizički nasrtali muškarci.

Jedno priča, drugo radi: Džejmi Oliver

Džejmi Oliver | Foto: Profimedia

Muškarci su ga napadali jer su bili besni zbog toga što ih, zbog njegovih emisija, njihove supruge teraju da rade u kuhinji.
On je rekao da su ga muškarci zdušno mrzeli kada je pokrenuo čuvenu seriju “Goli ručak”, tokom 1990-ih godina.
Prema pisanju londonskog Telegrafa, Džejmi (39), čije se bogatstvo danas procenjuje na oko 240 miliona funti, izjavio je da su ga nekoliko puta jurili i fizički napali muževi koje su supruge primoravale da kuvaju.
– Serija “Goli ručak” je bila prilično kontroverzna za ono vreme – kazao je on, podsetivši da je tada svega 12 odsto žena radilo, a da su muškarci dolazili kući pitajući s vrata “šta ima za večeru draga?”
– Muškarci su me mrzeli prve tri godine, vrlo agresivno. Jurili su me na ulici, a ponekad bi me i udarili – naveo je Oliver, dodajući da su vremenom prihvatili njegove ideje i da čak danas mnogi pokušavaju da ga nadmaše u kuhinji.
– Nakon pet, šest godina, umesto da me napadaju, počeli su da mi dobacuju “da znaš da sam bolji od tebe” – ispričao je slavni kuvar.
On je rekao da kada danas pravi demonstracije često u publici ima više muškaraca nego žena.
Izvor/Alo
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net