18/12/2017 04:40
NAJNOVIJE VIJESTI
PUBLIKA UZ KRUNIĆEVU: Iznenadila me podrška gledalaca

PUBLIKA UZ KRUNIĆEVU: Iznenadila me podrška gledalaca

Aleksandra „Lavlje srce“ Krunić! Kako je Srpkinja igrala na Otvorenom prvenstvu SAD, najbolje je opisuju reči iz uvoda! Publika na centralnom terenu je bila više uz Krunićevu, nego li uz Azarenku. Čak je i Nemica Hajdi Klum bila iznenađenja igrom srpske teniserke

– Mogu da budem ponosna na rezultate koje sam ostvarila ovde. Još je rano za emocije, ali sutra kada se budem probudila i razgovarala sa mojim timom, sigurno ću biti ponosna – rekla je Krunićeva za sajt turnira.

Ona je na poslednji gren slem u sezoni došla kroz kvalifikacije da bi potom bila bolja od Poljakinje Katarine Piter (6:4, 6:1), Amerikanke Medison Kiz (7:6, 2:6, 7:5) i Čehinje PetreKvitove ( 6:4, 6:4).

– Ovo je veoma dobar turnir za mene, dobila sam priliku da igram protiv pravih šampionki. Osetila sam da mogu da se nosim sa njima i igram na visokom nivou. To je svakako velika stvar i daje mi motiv da nastavima da radim. Ako nastavm u ovom ritmu mislim da ću uspeti da se domognem glavnog žreba na Australijan openu, što mi je bila želja i ove godine – dodala je Krunićeva.

Srpska teniserna nije očekivala da će pružiti snažan otpor 17. igračici sveta.

– Bila sam nervozna na početku meča, dok nisam osvojila prvi gem. Nije bilo lako, igrala sam na centralnom terenu, sa dosta publike, protiv Azarenke. Iznenadila me je podrška gledalaca, čak sam u nekom trenutku osetila da su više bili na mojoj strani nego ne njenoj i cenim to – rekla je Krunićeva.

SPORTSKI/ZURNAL

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net