17/01/2018 19:36
NAJNOVIJE VIJESTI
Pljuskovi i grmljavina od četvrtka u BiH

Pljuskovi i grmljavina od četvrtka u BiH

SARAJEVO – U srijedu se u BiH očekuju slabiji pljuskovi, dok se u četvrtak, petak i subotu očekuju pljuskovi jačeg intenziteta , kazao je za Agenciju Fena dežurni u Odjelu za vremenske analize i prognoze Federalnog hidrometeorološkog zavoda Damir Šantić.


20140819132430_258837

“U četvrtak će biti jačeg nevremena, odnosno očekuje se grmljavina i jaki pljuskovi i u četvrtak će u cijeloj BiH  biti dosta nestabilno vrijeme. U petak se očekuje promjenljivo vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom u Bosni. U subotu će, također, biti promjeljivo, a poslijepodne se očekuju pljuskovi i grmljavina”, kazao je Šantić.

Nedjelja će biti bez padavina, a  početkom naredne sedmice očekuje se vedro vrijeme, dodao je on.

FENA – 19.08.2014 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net