18/01/2018 10:26
NAJNOVIJE VIJESTI
Stiv Balmer novi vlasnik Los Anđeles Klipersa

Stiv Balmer novi vlasnik Los Anđeles Klipersa

Bivši izvršni direktor Majkrosofta Stiv Balmer je postao vlasnik košarkaškog kluba iz NBA lige Los Anđeles Klipersa

steve-ballmer-microsoft-ceo

 

Stiv Balmer


Sud u Kaliforniji potvrdio je da suvlasnik kluba Šeli Sterling ima pravo da proda Kliperse, saopštila je NBA liga.

Uprava NBA lige je odobrila prodaju Klipersa, ali se tome protivio vlasnik Donald Sterling, koji je zbog rasističkih izjava doživotno suspendovan iz NBA lige.

Sterling je prvobitno pristao da proda klub i svoju suprugu Šeli je ovlastio da pregovara, ali se predomislio kada je saznao da ni posle prodaje NBA liga neće povući suspenziju.

Američki mediji su preneli da je Balmer u maju za kupovinu Klipersa pristao da plati dve milijarde dolara i pregovarao je o tome sa Šeli Sterling.donald-sterling

Donald Sterling


Donald Sterling je krajem aprila doživotno suspendovan iz NBA lige i kažnjen sa 2,5 miliona dolara zbog rasističkih izjava.

On je u telefonskom razgovoru rekao svojoj devojci da „ne pomišlja da dovodi crnce na utakmice”, a posebno je istakao legendarnog košarkaša Los Anđeles Lejkersa Medžika Džonsona.

 

Izvor/Sportskizurnal

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net