17/12/2017 07:31
NAJNOVIJE VIJESTI

Engleski fudbalski reprezentativac Vejn Runi novi je kapiten Mančester Junajteda, potvrdio je novi menadžer Luj Van Gal


 

FOTO: AP

Iako su mediji spekulisali da će Holanđanin za naslednika Nemanja Vidića imenovati zemljaka Robina Van Persija, kome je već dao traku u reprezentaciji, odlučio se za Runija, tačno deceniju nakon što je ovaj napadač stigao na Old Traford iz Evertona.

– Za mene je uloga kapitena veoma značajna. Vejn je pravi izbor, impresioniran sam njegovim profesionalizmom i ponašanjem. On je velika inspiracija za mlade i siguran sam da će traku nositi sa srcem i dušom – izjavio je Van Gal za klupsku televiziju Junajteda.

Istovremeno, za zamenika kapitena postavljen je škotski internacionalac Daren Flečer.

Junajted na startu nove sezone u Premijer ligi u subotu igra protiv Svonsija.

Izvor/Sportskizurnal

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net