21/02/2018 20:00
NAJNOVIJE VIJESTI
Radonjić mobilisao snage, Zvezda kreće punom parom (FOTO)

Radonjić mobilisao snage, Zvezda kreće punom parom (FOTO)

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić u Basket lendu okupio je raspoložive snage i time označio početak priprema za sezonu 2014/2015.

kk-crvena-zvezda-1382712638-386819-480x320

Kao što je i najavljeno strateg crveno-belih na prozivci je imao osmoricu igrača: Branka LazićaBobana MarjanovićaNemanju DangubićaNikolu RebićaMarka Tejića,Nikolu ČvorovićaMarka Gudurića i Đorđa Kaplanovića.

Četvorica Zvezdinih prvotimaca Luka MitrovićNikola KalinićJaka Blažič i Maik Cirbesodsutni su zbog reprezentativnih obaveza, a Čarls Dženkins će se pripremama priključiti naZlatiboru.

Radonjić je sa stručnim štabom i igračima održao kraći sastanak, a potom su Zvezdini košarkaši podvrgnuti uobičajenim lekarskim pregledima i medicinskim testiranjima. Prvi trening crveno-belih zakazan je za ponedeljak u dvorani u Železniku.

Izabranike trenera Radonjića očekuje paklen rad u naredne tri nedelje kada će biti obavljene bazične pripreme, pa smo priču o treninzima i očekivanjima za narednu sezonu ostavili za neki drugi put. Usredsredili smo se na to kako su Zvezdini prvotimci proveli odmor:

„Sa porodicom sam bio na moru u Grčkoj. Poslednjih nekoliko dana sam trenirao kako bih što spremniji dočeko početak priprema“, kaže centar crveno-belih Boban Marjanović.

Za razliku od prošle, ovu sezonu Boban Marjanović započinje kao oženjen:

„Sve je isto kao i pre. Za mene nema nikakve razlike“, uz osmeh kaže Marjanović.

Igrač sa trenutno najdužim stažom u ekipi je Branko Lazić. On započinje četvrte pripreme u crveno-belom dresu pa zato i ne čudi podatak da je upravo on imao tu čast da prvi prođe sve medicinske testove i ispitivanja:

„Lepo sam se odmorio. Bio sam na moru u Alanji, a naravno da nisam mogao da zaobiđem ni rodnu Ljuboviju. Uživao sam u porodičnoj kući i mom dvorištu. Od nedavno sam u trenažnom procesu i jedva čekam da krenemo sa radom“, poručio je Lazić.

Zanimljivo je istaći da je Branko Lazić bio predstavnik Zvezdinih košarkaša na sastanku koji je tokom jula Evroliga organizovala u Barseloni:

„Pričalo se o marketingu, našem odnosu prema medijima, sponzorima, navijačima, o fer pleju, kao i o pormociji klubova i Evrolige. Bilo je veoma zanimljivo, slobodno mogu reći dragoceno iskustvo“, istakao je Lazić.

Novajlija u redovima Crvene zvezde Nemanja Dangubić uspešno je sanirao probleme sa kolenom i već od ponedeljka će biti u trenažnom procesu:

„Uspeo sam da iskoristim nekoliko slobodnih dana i da sa bratom odem na more. Bili smo u Turskoj. Bio je to pravi odmor, a upravo je to ono što mi je bilo najpotrebnije posle zaista duge i naporne sezone“, rekao je Dangubić.

Trojica bronzanih članova mlade reprezentacije Nikola RebićMarko Tejić i Đorđe Kaplanović nisu imali previše vremena za predah zbog obaveza u nacionalnoj selekciji do 20 godina. Kaplanović je bio u BeograduRebić sa porodicom na moru u Grčkoj, a Tejić u rodnom Užicu.

Talentovani krilni-centar Zvezde pohvalio se novostima:

„Položio sam vozački ispit tako da naredne sezone neće morati da me vozikaju stariji saigrači“, zadovoljno je konstatovao Tejić.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u Železniku će trenirati do 15. avgusta, a potom putuju na Zlatibor gde će sprovesti bazične pripreme. Povratak u Beograd zakazan je za 29. avgust.

Crvena-zvezda-Okupljanje1-Starsport-640x390 Crvena-zvezda-Okupljanje2-Starsport-640x463 Crvena-zvezda-Okupljanje4-Starsport-640x427 Crvena-zvezda-Okupljanje-Starsport-640x443

hotsport.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net