19/02/2018 07:26
NAJNOVIJE VIJESTI
Lebron Džejms oduševljen dolaskom Kevina Lava

Lebron Džejms oduševljen dolaskom Kevina Lava

Povratnik u dres Klivlend Kavalirsa, Lebron Džejms, oduševljen je što u taj klub stiže i dosadašnji Ol-star Minesote, Kevin Lav.

lebron

U razgovoru za američke medije popularni „Kralj“ Džejms je kazao da je veliki fan igreKajrija Irvinga.

„Dopada mi se igra Kajrija Irvinga. Momak definitivno pokazuje potencijal i može da postane jedan od najboljih plejmejkera u našoj ligi. Sviđa mi se što je na neki način obeležen Dion Vejters, svi gledaju na to kao na neku negativnu stvar, a meni se to sviđa“, kazao je Lebron Džejms, a potom je više pažnje posvetio novom igraču KavalirsaKevinu Lavu:

„Ja zaista ne marim na to što Kevin Lav donosi po 26 poena i 12 skokova. Mene zanima njegov košarkaški IQ. On poseduje neverovatnu košarkašku inteligenciju, imao sam prilike da provedem sa njim 32 dana za vreme Olimpijskih igara u Londonu i da uvidim to. On je veoma, veoma značajan deo našeg tima“, kazao je LBJ.

hotsport.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net