17/01/2018 19:46
NAJNOVIJE VIJESTI
Volkswagen povukao 151.389 Tiguana iz SAD-a

Volkswagen povukao 151.389 Tiguana iz SAD-a

Automobili povučeni zbog problema na pumpi za gorivo u vozilima koja su prodavana u periodu između 2009. i 2014. godine.

v153361

Jedan od najpoznatijih brendova u automobilskoj industriji njemački Volkswagen, povukao je 151.389 modela Tiguana iz Sjedinjenih Američkih Država, javlja Anadou Agency (AA).

U saopštenju firme navodi se da su automobili povučeni zbog problema na pumpi za gorivo u vozilima koja su prodavana u periodu između 2009. i 2014. godine.

Predstavnici Volkswagena također, su istakli da povlače vozila kao znak predostrožnosti, te da se do sada nije desila nijedna nesreća zbog toga.

U Tiguani se stvaraju mjehurići od benzina tokom hlađenja automobila, posebno u vrućim ljetnim periodima, kao i u toplijim krajevima. Postavljanjem novog softvera u auta, problem će biti riješen, navodi se u saopštenju.

Izvor: Agencija Anadolija

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net