19/02/2018 07:14
NAJNOVIJE VIJESTI
PIONIRKE KK WBS TESLIĆ VICEŠAMPIONKE REPUBLIKE SRPSKE

PIONIRKE KK WBS TESLIĆ VICEŠAMPIONKE REPUBLIKE SRPSKE

Proteklog vikenda u sportskoj dvorani Tehničke škole u Brčkom održan je Finalni turnir Prvenstva Republike Srpske u konkurenciji pionirki (djevojčice rođene 2003. godine i mlađe).

Sasvim zasluženo titula odlazi u Trebinje, nakon što su djevojčice ŽKK “Trebinje 03” ostvarile tri pobjede iz isto toliko odigranih utakmica.
Drugo mjesto osvojile su košarkašice KK “WBS Basketball” iz Teslića, dok su trećeplasirane bile pionirke OKK “Feniks” iz Banja Luke.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net