18/01/2018 15:09
NAJNOVIJE VIJESTI
Izbo poznanika pa ga spasavao

Izbo poznanika pa ga spasavao

TESLIĆ – Dejan M. (23) iz Teslića izbo je nožem svog poznanika i sugrađanina Darka P. (32), a zatim je, uprkos tvrdnjama povrijeđenog mladića da mu nije ništa te da ide kući, odlučio da pozove policiju, čime je, po svemu sudeći, uveliko doprinio da Darko ne podlegne povredama.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da su Darka pored puta, u teškom stanju, pronašli policajci, a na kraju su ljekari utvrdili da je izgubio gotovo tri litra krvi!

Takođe nezvanično, Dejan i Darko su dobar dio tog dana, u srijedu, zajedno pili, nakon čega su se posvađali i obračunali kod kružnog toka u mjestu Barić u Tesliću. Tu je Dejan tri puta ubo Darka – u stomak, grudni koš i desnu podlakticu.

“Dejan je tada rekao da moraju u bolnicu, ali Darko je odgovorio da je dobro, da nije ništa strašno, da odlazi kući “, pojašnjava naš izvor.

Ipak, Dejan je odlučio da je bolje da sve prijavi te je u 20.09 pozvao policiju i rekao im da je izbo sugrađanina. Policajci su izašli na teren, te su teško povrijeđenog mladića pronašli pored puta, gdje se srušio, nakon čega su ga policijskim automobilom prevezli u Dom zdravlja Teslić.

“On je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezen u dobojsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju”, kazali su iz policije.

Ljekari iz dobojske bolnice kazali su da je izbodeni mladić operisan te da je zadobio povrede opasne po život, tako da bi bez ljekarske intervencije vjerovatno umro.

“Puno je iskrvario i bio je u šoku. Trenutno je stabilan, mada se još ne može govoriti o daljim prognozama”, kazali su ljekari.

Kada je policija uhapsila Dejana, utvrdila je da ima 2,08 g/kg alkohola u krvi.

Izvor: Nezavisne novine

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net